Металеві конструкції для заміського будинку

При будівництві архітектурного ансамблю капітального заміського будинку вами напевно буде затребуване виготовлення металоконструкцій на замовлення або вибір готових моделей з тематичного каталогу. Про які типи елементів мова йде? Розглянемо їх по черзі:

1) Сходи. Застосовувати сходи з металу можна тільки в тому випадку, якщо вони добре гармонують з матеріалом будівлі. Наприклад, модні нині традиційні зроблені з колод лазні краще постачати дерев’яними ж сходами.

2) Гаражі та навіси для автомобілів. Трапляється так, що будівництво заміського будинку з гаражем виявляється замовнику не по кишені. Однак це не скасовує потреби десь тримати свій автомобіль. У цьому випадку вам довгі роки може бути порівняно недорогий гараж з металу. Що стосується сталевого навісу для машин, то його має сенс звести для того, щоб було де вкривати машини гостей, у разі поганої погоди (дощу, снігу).

3) Теплиці. Їхня наявність не обов’язково свідчить про бідність. Можливо, господар заміської резиденції просто є фанатом екологічно чистих продуктів і, таким чином, робить свій скромний внесок у їх виробництво.

4) Паркани. Цілісні цегляні та кам’яні паркани виглядають солідно, але відрізняються дуже високою вартістю. А щодо практичної корисності, то в добу комплексних систем охоронної сигналізації перетворення свого житла на якусь подобу середньовічного замку зовсім не обов’язково.

5) Гаражні ворота. Якщо ваших фінансів вистачило на будівництво будинку з гаражем або на будівництво гаража у форматі окремої цегляної будівлі, то для нього вам напевно знадобляться зручні та надійні ворота.

6) Грати. Виготовлення металоконструкцій на замовлення часто стосується такого елемента, як ковані та зварені грати на вікна. По-перше, вікна у заміських будинках, зведених за спеціальними проектами, часто мають нестандартні розміри. По-друге, їх характер дозволяє створювати з металу різноманітні декоративні малюнки, візерунки та орнаменти, що часто пробуджує творчу фантазію замовника. Гратами на вікна постачають не тільки будівлі з цегли, але і зроблені з колод лазні, а також інші дерев’яні будівлі.