Запчастини на дорожньо-будівельну техніку: особливості вибору

Запчастини на дорожньо-будівельну техніку користуються попитом завжди, оскільки сфера застосування цих механізмів дуже широка. Ці транспортні засоби застосовуються у житловому та дорожньому будівництві, для підтримки доріг у населених пунктах у чистоті, при розробці кар’єрів. Робота спецтехніки проводиться у складних умовах, як виробничих, так і погодних, що надає високе навантаження на кожну деталь та весь агрегат у комплексі.

Дорожньо-будівельна техніка від провідних світових виробників характеризується якістю та надійністю, однак і вона вимагає регулярного обслуговування, заміни деталей, що виробили свій ресурс, для попередження поломок, а також проведення ремонту та заміни деталей, що вийшли з ладу.

Запчастини для обслуговування та ремонту дорожньо-будівельної техніки

Запчастини на дорожньо-будівельну техніку призначаються для таких затребуваних агрегатів, як:

  1. екскаватори;
  2. бульдозери;
  3. фронтальні навантажувачі (перейти);
  4. автогрейдери;
  5. асфальтоукладачі;
  6. дорожні ковзанки;
  7. автокрани;
  8. самоскиди.

Серед запчастин на дорожньо-будівельну техніку найбільшою затребуваністю відрізняються такі, як паливний насос ТНВД, турбокомпресор (турбіна), колінвал, генератор, стартер, повітряний компресор, головка блоку циліндрів, насос гідравлічний (масляний), водяний насос, помпа, кардан . Крім того, для забезпечення надійної роботи спецтехніки важливими є витратні матеріали, завдяки використанню яких продовжується термін служби вузлів та агрегатів.Вони зокрема забезпечують мастило деталей, які працюють в умовах тертя, та відведення надлишкового тепла.

Великою популярністю користуються запчастини на дизельні двигуни відомих брендів, зокрема, Volvo, Andoria, Dongfeng Motor Corporation, Komatsu, Perkins, Isuzu, Pzl Mielec, Caterpillar.

«ТД Технокомплект» пропонує запчастини на дорожньо-будівельну техніку від китайських, корейських, європейських та американських виробників зі складу та на замовлення. Ми виконаємо будь-які завдання з постачання запчастин, причому пропонуємо доступні ціни та точно витримуємо обумовлені терміни. У нас можна придбати оригінальні запчастини та виконані сторонніми виробниками. Ми робимо капітальний ремонт спецтехніки будь-якої складності, зокрема екскаваторів, навантажувачів, віброкатків, а також ремонт двигунів, КПП, паливних апаратур, редукторів, трансмісій, гідрообладнання, наприклад гідроциліндрів.